|
| Autor | Mesaj |
|---|
extra Little User

Numarul mesajelor: 22 Varsta: 21 Data de inscriere: 08/01/2009
 | Subiect: Bancuri cu manelisti Sam Ian 24, 2009 11:30 pm | |
| Ajutor ! Ajutor ! striga un manelist in padure. Tocmai trece pe acolo padurarul si vede un barbat cu pantalonii lasati legat de un copac. -Ce s-a intimplat ? -Doi rokeri m-au atacat, m-au legat de copacul asta si m-au violat ! La care padurarul spune ingandurat: -Ei, draguta, pentru azi nu-i singurul ghinion…!
Doi manelisti stateau de vorba: -Auzi ma, da’ ce e ala sah? -Bah, sahul e piesele alea care le bagam noi in punga cand jucam table!
Un pui de manelist vine acasa dupa prima lui zi de scoala: -Mamico, azi la scoala am facut literele si eu am fost cel mai bun. De ce mamico pentru ca ascult manele? -Nu puiul mamii, pentru ca esti inteligent. A doua zi dupa scoala: -Mamico, azi am facut adunari si eu am fost cel mai bun. De ce mamico pentru ca imi plac manelele? -Nu puiul mamii, pentru ca esti inteligent …. A treia zi dupa scoala: -Mamico azi am avut educatie fizica si eu sunt singurul baiat din clasa care am par pe piept. De ce mamico pentru ca sunt manelist? -Nu puiul mamii, pentru ca ai 24 de ani!
Cu regret va anuntam ca azi a murit Adi Minune…s-a spanzurat de un bonsai… Adrian minune, manelistul de cacao, cand a fost copil era atat de miiiic…. Cum sa va spun? Era mic, mic, mic, mic…Doamne mic mai era. Incat taica-sau il batea cu cureaua de la ceas. |
|
 | |
extra Little User

Numarul mesajelor: 22 Varsta: 21 Data de inscriere: 08/01/2009
 | Subiect: Re: Bancuri cu manelisti Sam Ian 24, 2009 11:35 pm | |
| Doi manelisti la un botez : -Ba , mi-am luat masina. -Da care ? -Audi Chiu7 -Haoleu ! Shukar ! si ce numar are ? -Fara Numar ! |
|
 | |
victors Administrator

Numarul mesajelor: 826 Varsta: 20 Localizare: Ploiesti Clasă: Elev Data de inscriere: 28/12/2008
Foaie de personaj Pseudonim: Logi Motto: Nu e ping fara pong. Stare de spirit: Happy si plm...
 | Subiect: Re: Bancuri cu manelisti Sam Ian 24, 2009 11:35 pm | |
| de ce rade adrian copilu minune cad coboara dealu??? il gadila iarba-n cur!!!!! |
|
 | |
victors Administrator

Numarul mesajelor: 826 Varsta: 20 Localizare: Ploiesti Clasă: Elev Data de inscriere: 28/12/2008
Foaie de personaj Pseudonim: Logi Motto: Nu e ping fara pong. Stare de spirit: Happy si plm...
 | Subiect: Re: Bancuri cu manelisti Sam Ian 24, 2009 11:38 pm | |
| cum e numaratoare inversa la manelisti ? 10 9 8 7 .. aa .. fara numar , fara numar ! |
|
 | |
diav0lu Suprem User

Numarul mesajelor: 261 Varsta: 21 Localizare: Ploiesti Clasă: multa :)) Data de inscriere: 11/04/2009
Foaie de personaj Pseudonim: d|av0lu sau `DjAdy Motto: daca voi nu ma vreti eu va vreu Stare de spirit: chefliu :))
 | Subiect: Re: Bancuri cu manelisti Sam Apr 18, 2009 8:25 am | |
| Intrebare : De ce au manelistii ciocate numai cu 10 cm mai lungi decat picorul? Raspuns : Pt ca doar atat ii duce capul. |
|
 | |
diav0lu Suprem User

Numarul mesajelor: 261 Varsta: 21 Localizare: Ploiesti Clasă: multa :)) Data de inscriere: 11/04/2009
Foaie de personaj Pseudonim: d|av0lu sau `DjAdy Motto: daca voi nu ma vreti eu va vreu Stare de spirit: chefliu :))
 | Subiect: Re: Bancuri cu manelisti Sam Apr 18, 2009 8:25 am | |
| Intrebare : Toti manelistii sunt tigani? Raspuns : Nu, doar o mica parte. Restul sunt romani prosti care ii urmeaza. |
|
 | |
diav0lu Suprem User

| Subiect: Re: Bancuri cu manelisti Sam Apr 18, 2009 8:26 am | |
| Intrebare : Toti manelistii sunt prosti? Raspuns : Nu, doar romanii, restu asa sunt de felul lor. |
|
 | |
diav0lu Suprem User

| Subiect: Re: Bancuri cu manelisti Sam Apr 18, 2009 8:27 am | |
| Din e-mailul unui manelist pentru prietena lui:
Esti frumoasa ca o stele, Tu mi-ai rupt inima-n doi, Toate sufletele mele, Bate pentru tu si noi |
|
 | |
alastair God

Numarul mesajelor: 378 Varsta: 19 Clasă: Beutor amator Data de inscriere: 28/02/2009
Foaie de personaj Pseudonim: Motto: Stare de spirit:
 | Subiect: Re: Bancuri cu manelisti Sam Apr 25, 2009 8:21 pm | |
| Dumnezeu a dat din cap si a iesit rock-ul... A dat din mana si a iesit rap-ul... A început sa danseze si a iesit house-ul si dance-ul... La sfârsit s-a pisat si a iesit maneaua !! |
|
 | |
Evelyna Moderator

Numarul mesajelor: 272 Varsta: 19 Localizare: Ploiesti Clasă: eleva Data de inscriere: 18/04/2009
Foaie de personaj Pseudonim: Motto: scopul scuza mijloacele Stare de spirit: fuckin` great ;)
 | Subiect: Re: Bancuri cu manelisti Dum Aug 23, 2009 10:28 pm | |
| nicoleta guta la ginecolog; Ginecologul: -Fetito, suferi de vise erotice?
- Nu sufar, chiar imi fac placere! |
|
 | |
|